Haul

Holo haul

Før i tiden da jeg ikke ejede en holografisk lak så troede jeg faktisk sagtens at man kunne undvære det; men nu ved jeg bedre. Jeg købte min første hololak fra Appeal4 og har ikke på ét eneste tidspunkt været utilfreds. Derfor købte jeg 16 flere forleden dag. De kom frem i går og lige siden har jeg ventet på en solstråle så jeg kunne få et billede som retfærdiggører hvor smukke de er. For der er nemlig det ved holografiske lakker, at de “virker” kun i direkte sollys. I andre lys kommer holoeffekten, dvs regnbuefarverne nemlig slet ikke til syne.

Derfor kriblede det helt vildt i fingrene og da solen tittede frem før skyndte jeg mig ud i haven med alla lakkerne og skød et par billeder.

Jeg håber på solvejr i løbet af weekenden så jeg kan få swatchet og vist dem alle sammen.

 photo 11216027_973951309295411_1631981544_n_zps4abjhpwm.jpg

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar