Depend, Nail Swatch

Depend, 7 Day; Sommer 2015

Reklame/produkterne er tilsendt til test.

Jeg har gjort noget jeg ikke plejer; jeg har kastet mig over en hel kollektion på samme tid. Depend har nemlig lige lanceret deres sommerkollektion fra 7 Day systemet, som er en hybridlak der holder op til en uge. ( Lidt ala Vinylux bare billigere)

 photo PicMonkey Collage_zps4x4boxsn.jpg

Der er 8 forskellige lakker som alle 8 matcher hinanden, så er der noget for enhver smag. Lige fra den kraftige magenta til den sarte gule.

Jeg har aldrig prøvet disse lakker før, så jeg blev meget positivt overrasket da jeg så at penslen var formet på samme måde som Rimmel = min yndlingspensel. Jeg kan med Depends pensel lakere mine negle i, hold nu fast, ét strøg pr negl.

Alle lakkerne på nær den magentafarvede, som hedder Hey Gorgeous, kræver to lag. Den gule, Lemonade festival og den lyse rosa, Dancin’ barefoot kræver dog tre lag da de kun har halvmåne. Og hvad er halvmåne? Det er det lille symbol der er printet på forsiden af flasken, i nederst højre hjørne. Det viser nemt om lakken dækker, halvdækker eller overhovedet ikke dækker.

Tørretiden er jeg helt blown away over; det går stærkt! 😀

Alle lakkerne kan købes i Matas eller på Matas hjemmeside og de koster kun 49kr pr stk 😀

Husk at klikke på billederne for at se dem i fuld størrelse. Alle lakker er taget i naturligt dagslys.

Instagram

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar