Depend, Nail Swatch

Let’s get naked!

Reklame/produkterne er tilsendt til test.

Det er ikke en nyhed at jeg mest af alt bruger de iøjenfaldende farver, så da jeg sad med en flok nude lakker foran mig blev jeg faktisk lidt trist. Men det var kun lige til jeg fik dem på neglene. Tænk at jeg kan blive overbevist så hurtigt om, at en farve som jeg altid har holdt mig fra, faktisk også passer til mig.

 photo Lets get naked_zpsmuh0obkm.jpg

Den første lak er nr 451. Jeg har lagt to gavmilde lag.
Ved siden af er nr 450. Det er faktisk min favorit ud af disse fire. Jeg har også givet to gavmilde lag her.
Øverst er nr 449. Det har fået to almindelige lag. Neders er nr 452 som har fået tre lag. Det er nemlig kun en semi-dækkende lak, så den er lidt transparent hvis man nøjes med to lag. Ingen af lakkerne har fået topcoat.

Alle fire lakker er enormt nemme at arbejde med, hvilket faktisk overrasker mig. Jeg har lidt en fordom om at alle nude lakker er svære at lægge, men her er det ret let. Tørretiden er også helt i orden og penslen er som alle andre fra Depends minilak-kollektion.

Og nu vi snakker kollektion; disse fire lakker en en del af minilakkernes sommerkollektion fra Depend. De burde allerede nu kunne købes i butikkerne til de sædvanlige 25 kr.

Instagram

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar