Meninger, meninger, meninger...

Gæsterblogger; Pernille

Hej alle sammen.

Jeg hedder Pernille og har fået æren af, at være gæsteblogger på Luxiies blog i dag. Jeg blogger selv til hverdag om mode, min egen hverdag, en masse eBay eller andre tilbud og så hvad der ellers lige falder mig ind – derfor kommer mit blognavn nok heller ikke, som en overraskelse. Man kan nemlig finde mine indlæg omkring mode på bloggen teenlifeaspernilleaarup.com.

 photo 11713604_10204346539324810_1986336088_n_zpsz1s2llzi.jpg

Jeg har valgt, at fortælle lidt om mit second job i dag. Udover at blogge og gå på gymnasium “arbejder” jeg nemlig også som model.
Jeg er ikke model hos et bureau, men jeg får stadig jobs og muligheder for, at lave billeder. Min søde fotograf, som jeg er stammodel hos efterhånden hedder Mathilde og i kan finde hende på hendes facebook side Mathilde Photography. Mathilde er en rigtig sød pige og tager nogle af de lækreste billeder. Hun tilbyder altid lækre ting(udover lækre billeder) og så er hun bare god til, at hjælpe en på vej.
Jeg får taget billeder hos flere forskellige fotografer og jeg nyder det virkelig. Så hvis der sidder nogle derude, som har lyst til at få taget nogle billeder vil jeg kun sige en ting og det er, at spring ud i det! Det er så fedt og hvis man kan komme langt med det, er det helt klart et fedt job – synes jeg!

Det var alt jeg havde for denne gang. Jeg håber i fandt dette “bag om mig” indlæg interessant – i kan flere af den slags på min blog.

 photo PicMonkey Collage_zps9dibgbwl.jpg


Mange tak til Pernille for det fine gæsteindlæg. Føler du dig inspireret til at skrive et selv, så kontakt mig endelig. 🙂

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Maria Hoffbeck at

  God formiddag søde 🙂

  Sikke et fint indlæg og så fantastiske shoots af Pernille 🙂
  Dejligt at læse og se med.

  Ønsker en dejlig solrig og varm dag 🙂

 • Svar Gæsteblogger | pernilleaarup at

  […] I onsdags var jeg så heldig, at få lov til, at være gæsteblogger på MyManicureCastle. Jeg lavede et af de her “bag om mig” indlæg, som jeg senere her på bloggen vil informere jer nærmere om, hvad er. Hvis i har lyst til, at læse det, kan i finde indlægget lige her […]

 • Skriv en kommentar