Mani of the day (MOTD)

Stalker Mani Saturday; @Nailblazer

Så er det igen blevet tid til en mani swap. Jeg har i dag gjort det lidt anderledes, eftersom det kun er mig som har lavet en rekreation; derfor hedder det i dag en stalker mani. Jeg har haft fat i Martha fra @nailblazer og rekreeret hendes små søde ugler.

Selvom de ser svære ud så var de faktisk ret udfordrende at lave; i hvert fald formen på selve uglen. Men resultatet er jeg tilfreds med.

 photo Martha 7_zpstm3p7hph.jpgDet første billede er Marthas og det andet er mit.

Appeal4; Matilija poppy | Appeal4; Popsicle | Appeal4; Baby tears | OPI; A roll in the hague | OPI; Suzi says feng shui | OPI; Lost my bikini in molokini | Sally Hansen, Xtreme wear; Mellow yellow | Depend; 445 | Essie; Lady godiva | Gina Tricot; White | Gina Tricot; Black. 

Instagram

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Maria Hoffbeck fra En verden af kunst at

    God aften søde !
    De er vildt søde og så flotte 🙂
    Smukt arbejde.
    God weekend 🙂

  • Skriv en kommentar