Haul

Oktober haul

En ny måned betyder tilbageblik. Oktober måned fik godt nok min samling til at gro! Jeg holdt godt nok også fødselsdag og var til lagersalg så det hjalp på det 😀
Min laksamling voksede med 72 lakker og indeholder nu 729 i alt.

 photo 2500205_orig_zpsotoh1rke.jpg

Max factor; Disco pink | Sunset orange | Amethyst | Aqua marine | Burgundy crush.

Depend; 7007 | 7013 | 7031 | 7037 | 7043 | 7048 | 7058 | 7059 | 7060 | 7066 | 7067 | 7069 | 7073 | 7075.

Appeal4; Blowfish’s blues | Nail booster | Nude nail booster | Pride of pink sprinkles | Exotic charms | Blowfish’s blues | Leafy sea dragon | Pacific purple | Cuttlefish cushion | Sunflower sea star | Cosmos stars |  Coconut pine | Rose clear |  Painted stars.

Vinylux; Black pool | Cream puff | Pretty poison | Purple purple | Fine vermillion | Plum paisley | Peacock plume | Rouge rite | Bicycle yellow.

Peggy sage; Dreamy beige.

Nubar; Nubar 2010 | Kiwi | Sky sparkle.

L’oreal color riche; Sequin explosion.

Maybelline colorshow; Polka dots; Shooting stars.

Sally Hansen; Salon manicure; Haute chocolate | Xtreme wear; Pumpkin spice.

NOPI; Wear something spar-kylie | Disco dolls.

OPI; I vant to be a-lone star | DS bold | Pussy galore | Jinx | Tiffany case | Solitare | Cant let go | Stay the night.

By K; Trolley dolly.

Color Club; Modern pinkPeace out purpleFoil me onceSpace caseMagic attractionMiss blissAngel kissHarp on itOn the flip sideGet down tonightBoogie all night long.

Jeg har linket til de lakker som jeg har fået swatchet; resten kommer med tiden. Jeg har shoppet løs hos www.Nicehands.dk, www.Postme.com, www.Minta.dk (fysisk lagersalg) samt en masse forskellige private sælgere.

Og nu jeg lige har jer; Jeg ved godt at bloggen har stået lidt stille den sidste uge og kommer til det den næste også. Jeg er desværre blevet enormt syg og har meget lidt overskud. Jeg prøver stadig at nå både Mandagsmani og Fællesfredag som er de to vigtigste dage for mig.
Og så husk, hvis i savner mig for meget, så klik ind på min instagram, hvor jeg uploader næsten hver dag 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar