Tilbageblik

Højdepunktet har været…

Hola Dolls ♥

Jeg er så langsom åbenbart… Mens jeg var på ferie i USA for en måneds tid siden, da ramte jeg 2000 følgere. Jeg ville gerne lave et indlæg her på bloggen hvor jeg viste højdepunkterne, ligesom jeg gjorde da jeg ramte 1800. Men jeg havde ikke min computer med mig, så jeg måtte vente til ferien var slut og jeg igen sad i Danmark.
Da jeg så endelig kom hjem, var der faldet så mange fra og slettet en del af de der spam/scam profiler, så jeg igen lå under 2000…. og så kan man jo ikke fejre sin 2000-milepæl .. 😀

Nu har jeg så igen ramt 2000; faktisk har jeg 2030 i skrivende stund. 2030 fantastiske, skønne følgere som gør alt det her bloggeri værd at forsætte med. 2030 er selvfølgelig kun på min ene Instatgram, nemlig DeLuxiieous. Jeg har også en anden (LetMeSwatchThat) hvor jeg kun viser swatch-billeder. Den er meget mindre, men også meget ny. Til sidst har jeg min private; Luxiie. Der deler jeg alt mulig. I er velkomne til at følge dem alle, men det er slet ikke det, som det her skal handle om.

DeLuxiieous! Der deler jeg mest nail art og collager, men hvilke er de mest populære? Det vil jeg vise herunder. Nogle gange er jeg meget overrasket over hvad i er vilde med og hvad i ikke synes om. Nogle gange er vi meget uenige, men smag kan jo ikke diskuteres 😉
Jeg tænkte at det kunne være sjovt lige at kigge tilbage. Sidst viste jeg jeres favoritter, men denne gang vil jeg vise mine egne favoritter 🙂

Der er så mange flere som jeg selv er helt vild med, men så kunne det her blogindlæg blive rigtig langt, så, hvis i er nysgerrige kan i jo selv gå ind og kigge mere 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar