Tilbageblik

Er det snart slut?

Hi Dolls ♥

Året er ved at løbe tør for dage… For mig har det været et ret vildt år, som har bragt mig lidt af hvert. Jeg tænkte at jeg ville gøre som så mange andre (ja, jeg blev inspireret af blog-verden) og samle mine personlige yndlingsindlæg, samt jeres favoritter.

Da bloggen startede var jeg fast inventar hos både Mandagsmani og Fælles Fredag. Det er desværre rigtig længe siden jeg har deltaget, men jeg har ikke rigtig tiden til at committe mig til det hver uge. Men da året startede var der stadig ofte de faste indlæg.

Mandagsmani byder på….

Mandagsmani once again

Udover de faste så har jeg jo også mere eller mindre faste swatch indlæg. Nogle lakker er tilsendt mens størstedelen dog er købt for mine egne penge. Hvis i har lagt mærke til det, så er det færre af disse indlæg efter jeg er begyndt at studere og i stedet for en fast løn, får SU… :p

We need all holographic everything

Hello Kitty!

Glam rock

We need all holographic everything, part 3

Oil slick

Hvad har Kylie Jenner nu gjort?

Hov, lagde i mærke til det? De sidste lakker var fra Sinful Colors – et mærke som kun kan købes i USA. Det er jo fordi jeg fik krydset et punkt af på min nytårsforsætsliste. Jeg brugte 14 dage i USA i foråret, hvor jeg rigtig fik hygget med min daddy – og selvfølgelig købt en hulens masse lakker 😀

My nails and my…. USA

USA haul

Der lå noget i min tandpasta….

Ti ting som … min ferie i USA har lært mig

Ikke alle indlæg har været 100% neglerelateret. Jeg har fået skrevet en masse, både sjove indlæg, men også lærerige indlæg som jeg har brugt dagevis på at formulere og researche til jer 😀

Ti ting som…. jeg har lært i vuggestuen

Hvad betyder det?

Hvordan tørrer du egentlig r***n med så lange negle?

Hey Lux; Hvor mange neglelakker har du egentlig?

2016 var også året hvor jeg sprang ud som Youtuber. Jeg har dog forsømt det lidt her på det sidste, men håber snart på at få lavet nogle flere videoer. Indtil videre har jeg dog haft stor opbakning fra jer – noget jeg sætter stor pris på; tak ♥

Jeg er nu sprunget ud….

DIY, neglelaksmykker

Opskriften på de der lange, stærke negle…

Når livet slutter før tid

Vi mistede i 2016, i negleverden, en rigtig dygtig pige. Tilbage i juli fik hun sit eget hashtag, hvor vi kunne minde hende ved at rekreere hendes signatur-fjer. Sov sødt Ane Li ♥
2016 var også året hvor jeg mistede mit skønherlige job… øv! Jeg startede i skole og mod al forventning så er jeg faktisk super glad for både skolen og min klasse.

Afslutning på et stort kapitel i mit liv…..

Jeg fatter det stadig ikke….

Selvfølgelig har jeg i løbet af året også fået lavet en masse forskellige designs på mine negle. Jeg har leget med både frihånd, stamping, dabbing, watermarble, dotting og så mange andre forskellige metoder.

Get me home!

Har din dino altid neglelak på?

Hi, I’m mini-Sveta……..

Let’s Fall in Love

Én mani, 10 dage

Sidste, men ikke mindst, var 2016 året hvor Polish Mountain genopstod. Trenden med at påføre 100+ lag neglelak, og efterfølgende bare 100+ lag et eller andet og smide det på internettet, var nok årets største wtf-trend. For det var jo hverken kønt eller praktisk, og ja, så tog det da også lige omkring otte timer at lave. Til gengæld var det super sjovt at lege med og se hvordan de andre gjorde det – og selvfølgelig skulle jeg da være med! 😀

My nails may be short, but at least they’re tall!

 

Det var mit år på bloggen, skåret ned til “et par” af favorit-indlæggene. Men hvad skete der ellers? Jeg startede året med at have et fantastisk job i en vuggestue. Jeg var single og nød at tage i byen med min veninde. Dagene fløj afsted, mens jeg fik et relaps i forhold til depression. Jeg kom dog tilbage på rette kurs igen med hjælp fra min læge. Jeg rejste til USA med min daddy og nød en tiltrængt ferie derovre. To dage efter jeg kom hjem og tilbage i vuggestuen, blev jeg opsagt, men fik dog lov at forsætte hele sommerferien som vikar. Jeg skrev mig op hos VUC for at studere enkeltfag til socialrådgiver-uddannelsen. En måned før studiestart mødte jeg en rigtig sød fyr, som inviterede mig på date. Jeg startede i skole og mødte mine skønne klassekammerater.
Jeg offentliggjorde at jeg nu havde en fast kæreste – en skøn en af slagsen. Jeg fik endnu et relaps op til min eksamen. Jeg er ok igen. Snart får jeg en niece – så har jeg tre små guldklumper.
Jeg har fundet ud af hvilken uddannelse jeg vil ind på – og jeg håber at det kan lykkes. Jeg fik mit første 12-tal, første gang jeg går til eksamen i de sidste 11 år. På gigt-fronten har det aldrig gået bedre og mht min OCD og ADHD så er jeg nu på rette vej mod den rette medicin.
Jeg har haft en dejlig jul med min familie og julefrokost med kæreste og hans familie. Jeg glæder mig til at starte et nyt år, lykkelig. ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar