Luxen anbefaler

Luxen anbefaler, apps til Ipad og Iphone – spil

Hi Dolls ♥

Det skal ikke være nogen hemmelighed at når jeg ikke bruger min tid her på bloggen, på Facebook eller med min skønne kæreste, så sidder jeg rigtig ofte og leger med min Ipad. Jeg har en stor Ipad Air 2, med lyserødt similisten-cover, for jeg er en prinsesse 😉
Jeg har efterhånden haft en masse apps, både spil og hjælpeprogrammer og i dag vil jeg fortælle jer lidt om mine yndlings.

The Simpsons tapped out.
Det her spil har jeg spillet i snart seks år – ja seks år! Det er super sjovt, fangende og et dejligt tidsfordriv. Det går ud på at man skal bygge Springfield op igen, efter at Homer har kommet til at sprænge byen i luften. Flere gange om måneden opdateres spillet med nye opgaver man skal gennemføre, nye bygninger og figurer man kan købe.
Man kan både spille alene og man kan spille med mine venner.
Appen er gratis at downloade og man kan for rigtige penge, købe ekstra ting. Men det er langt fra en nødvendighed, med mindre man selv føler for det.1424459598230

Hungry shark world.
Jeg har en svaghed for hajer og dinosaurer, så det her spil er også et af dem der har fanget mig ret meget – spørg selv kæreste! Jeg har spillet det i nogle år efterhånden, lidt on/off. Spillet går ud på at man starter med en lille haj, som skal spise sig igennem havene for at blive stor. Man får for hvert spil, tre forskellige opgaver, som man bliver belønnet for når de er fuldført. Når hajen rammer højeste level, låses der op for større hajer, som kan spise flere forskellige og farligere ting i havet.
Appen er gratis at downloade og man kan for rigtige penge, købe ekstra ting. Men det er langt fra en nødvendighed, med mindre man selv føler for det.
unnamed

Minion rush.
Hvis der er noget jeg også er helt vild med, så er det de små, nuttede minions fra Despicable me. De har fået deres helt eget spil – eller det er efterhånden længe siden det udkom, men sjovt er det stadig.
Man får en minion som skal gennemføre nogle “løbe-baner”, fulde af forhindringer og power-ups. Man skal samle bananer for at få point.DespicableMe_MR_Jul-Aug-2014

Piano tiles 2.
Det her spil er super simpelt og med mange sværhedsgrader. Man bruger sine fingre til at spille musik – bare tryk på de rigtige knapper. Det lyder simpelt og det er det også, men i takt med at man stiger i levels, stiger tempoet og sværhedsgraden også. Hver gang man stiger i level, låses der op for nye sange.
Appen er gratis at downloade og man kan for rigtige penge, købe ekstra ting. Men det er langt fra en nødvendighed, med mindre man selv føler for det.

iaoniojd93

Twist.
Det her spil er et af dem som man har et love/hate forhold til. Det er så simpelt og samtidigt super svært! Man har en bold, som skal hoppe fra sten til sten, uden at falde ned. Nemt, ikk? Nix….. Kæreste og jeg har allerede haft vores diskussioner om hvornår vi skulle skiftes til at spille, for man skal bare lige have ét forsøg mere fordi man døde så hurtigt før… kender i det?

twist

Block! Hexa.
Endnu et fantastisk tidsfordriv. Hvis du en dag, tilfældigt, ser mig i et tog og kigge ned på min Ipad, så kan jeg næsten love dig for at det er det her jeg spiller. Man skal virkelig bruge sin hjerne, for at få puslespillet til at gå op.
Man får en skabelon, hvori en masse briller skal ligge på en speciel måde. Brikkerne har forskellige forme og der er kun én løsning til hvert puslespil.
Man stiger i level efter 80 spil og for hver level man gennemfører kommer der nye puslespil med en lidt sværere sværhedsgrad.

Block-Hexa-Puzzle-298x184

Two dots.
Det her spil er lidt gen i Candy crush-genren. Det gælder om at få nogle specielle ikoner til at ramme bunden, ved at fjerne nogle prikker. De fjernes ved at fange to eller flere prikker i en streg eller firkant. Der er mange forskellige power-ups man kan bruge som hjælp. Hver dag får man muligheden for at vinde nye og kan man ikke vente eller sidder fast i en level, så kan de også købes for rigtige penge.two-dots

Det her indlæg kunne sagtens gå hen og blive alt for langt. Det gik lige op for mig hvor mange yndlingsapps jeg har, så jeg deler lige det her indlæg op 😀 Næste gang kan i læse lidt om mine yndlings brugbare apps og om mine yndlingsunderholdnings apps.

Alle disse apps virker på enten Iphone eller Ipad – nogle på begge. Jeg ved dog ikke om de findes til de andre slags smartfones og tablets derude. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Lisa T at

    Jeg eksker at læse om hvad andre har på deres ipads og blive inspireret :-p Jeg spiller også en gel del!!! Jeg er vild med at brodere, så CrossStich World minder lidt om det 🙂 Dernæst er det Fishdom og Gardensspace. Det erlidt candy crush agtigt, men det gælder ikke bare om at gennemføre bamerne. Der er opgaver ved siden af, som giver lidt mere mål og mening med spillet synes jeg 🙂
    Kunne være jeg skulle tyvstjæle din serie (hvis nu jeg krediterer dig ;-)) for udover spil er der mange andre ting jeg også bruger iPad’en/apps til 🙂

  • Skriv en kommentar