Mani of the day (MOTD)

Best of – Maj

Hi Dolls ♥

Så gik der endnu en måned og jeg har samlet alle mine designs til jer 😀 Er der egentlig noget i kunne tænke jer at se mere af? Jeg har i hvert fald lagt mærke til de sidste to måneder, at jeg går meget igen i de samme lakker 😀


Maj måned startede ud med en stor gang reverse stamping. Det er efterhånden allemandsviden at det er min favoritmetode at arbejde med 😀
Basen er den hvide stamping polish fra Depend, den sølvfarvede er Silver canvas fra OPI og pastellerne er Color Club‘s Poptastic pastel neon kollektion. 

 


Mere stamping, dog klassisk og simpelt.

Basen er Harp on it fra Color Club stampet med Lincoln park after dark fra OPI.

 

 

Jeg filede mine negle et godt stykke ned, kort inde i maj. Jeg var lidt træt af at man kunne se forskellen mellem min naturlige negl og akrylneglen under. Derfor filede jeg til akrylen gik i et med min naturnegl.
Til det lavede jeg en super simpel waterfall med Apple of my eye fra Color Club og glitteren er Arianna fra Zoya – lagt på med en fanbrush.

Indlægget kan læses lige her. 


Next up var også en waterfall. Basen her var min favoritlak – We’ll never be royals fra Color Club, og glitteret som jeg lagde på med en fan brush var Sugarplum fairy også fra Color Club.

 Det ser ud til at jeg har været ret glad for waterfall i maj måned, for her kommer endnu en 😀
Basen er Fuschia u! fra Sinful Colors og glitterne er Sugarplum fairy og Candy cane fra Color Club.

 

De her negle er lavet lidt i forbindelse med Mandagsmanis tema – Drømme. Jeg drømmer nemlig om at naile watermarble – hver gang! Det har kun lykkes mig et par gange, og i de tilfælde er det jo meget smart med et prægeplade som kan gøre arbejdet for sig 😀
Basen er igen We’ll never be royals fra Color Club, stampet med Silver canvas fra OPI. Et par dage efter tilførte jeg dog lidt glimmer i form af Gift of sparkle fra Color Club.

De her negle fik lov til at blive blogget om – jeg var og er faktisk stadig ret vild med dem!
Jeg havde bestilt ekstra skumfiduser til når jeg laver reverse stamping, og de blev straks brugt til dette sæt negle.

Indlægget kan læses lige her.


Mors dag lå midt i maj, men da min Mummi sejlede rundt på havet den dag, fik hun i stedet for en buket blomster, et sæt negle med hjerteblomster.

Indlægget kan læses lige her.

 

Årets første 12 tal kom ind til min engelske terminsprøve. Det blev fejret med sommerlige negle. Gradient med reverse stamping og dots samet den smukkeste translusente lak.

Indlægget kan læses lige her.

 

Da mine forældre kom hjem fra ferie havde de min pakke fra Bundlemonster med. For at spare penge havde jeg nemlig fået tilsendt den til vores amerikanske adresse.
Basen jeg brugte var en gammel lak fra Sinful Colors, som jeg selv købte for et år siden da jeg var derovre. Det var en af Kylie Jenners Sinful Shine – Purple Kraze.

 

Nicehands.dk-familien blev udvidet med en lille ny. Det skete lørdag d. 20 maj. Jeg har efterhånden fået et ret tæt venskab med de søde folk bag webshoppen, så jeg tænkte at deres lille nye skulle fejres med lidt baby-negle.

Til denne mani har jeg blandt andet brugt en af de nye holoer fra Appeal4.

 

Årets første sommerkollektion bankede også på døren i maj. Det var Depend O2 som havde udsendt deres With love fra Cuba.

Indlægget kan læses lige her. 

 

 

Både mine nye Bundlemonster-plader og nye Appeal4 holoer blev flittigt brugt i maj, efter jeg fik dem hjem.

Her har jeg leget lidt med stamp samt placement-stamp.

 

 

 

Jeg burde måske have studeret lidt i læseferien, men der skal altså være plads til negle også. De her fik jeg lavet dagen før de skriftlige.
Basen var en Appeal4 – Pink  kiss og stampet var fra Born Pretty. Prikkerne lavede jeg med et dottingtool.

 

Hvad var det så for nogle holoer jeg snakkede om? Det var fantastiske Appeal4, som udkom med vol 4 af deres We need all holographic everything. 

Øverst fra venstre er Golden dreams, Pink kiss og Warm embrace.
Nederst fra venstre er Light it up, Wanna dance with you, Burgundy thrills og Black mirror. 


Sidst, men ikke mindst, sluttede jeg måneden af med at bære en blå lak, med pink shimmer. Det var den smukke Butterfly Bash – den sidste lak jeg manglede for at have hele Appeal4’s sortiment. Det har jeg altid gerne ville, af flere årsager, men da jeg pludselig fik at vide at de lukkede, så gik jagten rigtigt i gang. Inden for kort tid vil der komme et langt Appeal4-indlæg, så hvis du er lige så stor fan af de produkter som jeg er, så har du noget at se frem til. Jeg skal dog lige have overstået nogle eksamener først 😀

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar