Haul

Bundlemonster haul

Hi Dolls ♥

Endelig, endelig(!) er jeg færdig med første år på HF! Knap halvanden måned med intensiv eksamenslæsning og dertilhørende eksamener kan jeg nu vinke farvel til – lige indtil december, der starter de først 2. års eksamener nemlig.

Jeg havde aftalt med mig selv, at for hvert 12-tal jeg hev hjem måtte jeg købe for 10$ på Bundlemonster – en af mine yndlings-stamping hjemmesider. Det eneste problem med den side er at fragten er ret dyr, så det kan sjældent betale sig at købe småt hjem – og køber man stort hjem så får man en ekstra regning fra skat. Ikke just fedt når man er på SU…

Heldigvis for mig, så har vi venner og familie i USA som har tilbudt at jeg må sende pakkerne til dem og når de så kommer til Danmark, så tager de dem med til mig.
Første pakke bestilte jeg for et par måneder siden og den kom lige før min læseferie gik i gang. Det var en samling af plader hvor jeg faktisk kun skulle bruge den ene, Parisian Perfection – around the world, da jeg ville brug den som udgangspunkt til nail art når vi skal til Franktig i sommerferien.
Men… jeg kender mig selv når jeg først ser udsalg (plader ned til 0.59$!) så der røg lidt ekstra i af de billige 😀 Jeg fandt også nogle som ville være ideelle til min nieces barnedåb, Pacifiers + PinsBaby on mani – at jeg glemte at bruge dem og i stedet gik efter et 100% negle/kjole match er en anden sag….

Den sidste på billedet er ren skrift, med en masse søde ord og “jeg elsker dig” på forskellige sprog, Wordly love, som er en del af Valentines Day kollektionen.
Der var også nogle super skønne plader som jeg med det samme så ville være super fede at bruge til reverse stamping, Wild eyes &  Butterfly wingsDon’t blink, så de røg også i kurven.

 

 

 

 

De runde plader var de billige til knap 4 kr. De kommer fra forskellige kollektioner og der er egentlig ikke noget tema for hvorfor det lige var dem jeg valgte…

First date & Love beats & Birthday party timeFrench tips flowers hope + SnowflakesRectangle mess + Dolphin stars.

Jeg har haft prøvet stort set alle pladerne, både som almindelig stamping og som reverse – og jeg kan ikke sige andet end at jeg er super tilfreds med dem denne gang, som sidste gang – og jeg glæder mig helt vildt til den nye pakke kommer om ca to ugers tid! 😀

Alle produkter i dette indlæg er købt og betalt ud af egen lomme og jeg får intet ud af at i trykker på diverse links! ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar