Meninger, meninger, meninger...

Jeg snyder med mine billeder….

Hi Dolls ♥

Jeg sad længe og tænkte på om jeg skulle skrive det her indlæg, for egentlig har jeg jo mit på det rene. Men så kom jeg til at tænke på at i blogverden og negleverden skal man virkelig passe på sit omdømme, for en negativ person kan skabe en hel shitstorm. Det har vi jo for nyligt set med stakkels Hamsa Yassin, som pludselig fik en masse pædofili-anklager efter sig.

Som vi jo alle ved, så er størstedelen af min blog baseret på swatches af forskellige lakker. Nogle laver jeg for firmaer, men størstedelen for mig selv -eller jer er det jo egentlig. Jeg deler billederne både her og på min Instagram.

For mit vedkommende er det en selvfølge at hver enkelt lak skal stå så skarpt som overhovedet muligt. Derfor bruger jeg to forskellige slags lys, et lystelt med enten sort eller hvid baggeun og efterfølgende sidder jeg, stadig med lakken på neglene, og redigerer billedet så det ligner lakken på mine fingre så meget som overhovedet muligt. Det tager derfor mellem en halv og en hel time pr lak.

Jeg er for nyligt blevet beskyldt for at redigere mine billeder så meget at lakken på billedet ikke ligner lakken i virkeligheden. Til det har jeg nogle ting man skal huske på.

For det første skal man kigge på min hudfarve og sin egen hudfarve. Har du blå undertoner? Lyserøde? Gyldne? Matcher din hudfarve min, så vil lakken syne ens på dine negle. Har du en anden hudfarve en mig (anden undertone,lysere hud, mørkere hud osv) så vil lakken nok syne lidt anderledes på dig.

For det andet skal du tænke på hvilket lys du ser lakken i når du er færdig med at lakere. Står du i direkte sollys? Aftenlys? Spotlys? Dæmpet lys? Lys fra et fotostudie eller måske lys med en anden farve? Foruden farvede diskotekslys i rød, lilla osv, så findes lys jo også i forskellige styrker. Er der et blåt skær eller et gult skær? Er det ultraviolet lys?

Tænker du fx også over hvilket medie du kigger med fra? Har din smarfone skruet helt op for lyset og din computer er måske lidt mere dæmpet? Det giver jo også to forskellige resultater af det billede du ser.

Der er så sindssygt mange ting at tage højde for når det kommer til at vurdere en farve. Derfor mener jeg ikke at man skal angribe den specifikke blogger/swatcher, men måske i stedet Google lakken og få flere forskellige billeder af samme lak, netop så man kan se den på forskellige hudfarver og i forskelligt lys.

Til slut vil jeg lige vise jer et par billeder. Alle sammen er af den samme lak, men taget i forskellige slags lys. Jeg kan desværre ikke lige ændre min hudfarve for jer, men havde jeg kunnet så havde jeg gjort det. 😉

Selvfølgelig snyder jeg ikke med mine billeder, men som med alt andet, så er det kun det bedste vi smider på nettet. Det kender i vel selv fra jeres private Facebook/Instagram feed 😉

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar