Tilbageblik

Tænk at det er slut nu for altid…

Hi Dolls ♥

Øv hvor er det her et trist indlæg at skulle skrive. Kender i det – så snart det er sagt højt eller skrevet ned, sort på hvidt, uanset hvad man snakker om, så er det som om, at det pludselig bliver ægte sandhed?
Man kan have været bedste veninder i mange år og pludselig glide fra hinanden… man kan have en højt elsket kæreste som man pludselig splitter fra… eller værre endnu – ens yndlingsneglelaksmærke lukker ned. Det her er den lille historie og mit forhold, til det danske mærke Appeal4.

Den lille spire, som startede eventyret begyndte allerede i 2011 hvor Kirstine og hendes mand satte sig for at lave et neglelak-mærke, som udfordrede de store og dyre lakker på markedet. Tanken bag Appeal4 var kvalitet, som ikke måtte gå på kompromis med dyrenes velfærd – derfor er ingen af lakkerne, eller andre af deres produkter, testet på dyr.
Derudover er alle lakkerne 5-free – det vil sige at de er fri for Toulene, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor og DBP( Dibutyl Phtalater).

Hvad er der egentlig i din lak?

Selve grundsortimentet hos Appeal4 var aldrig særlig stort, men det gjorde de i  den grad op for, ved at sende en masse kollektioner ud hvert år – én af de årlige kollektioner lavede de i samarbejde med en organisation, som stod deres hjerte nær.
I dag vil jeg tage jer en tur med tilbage til dengang jeg første gang opdagede Appeal4, tilbage til deres begyndelse, min altid helt igennem tilfredshed med både menneskene bag samt deres produkter og sidst men ikke mindst, de mange gange Appeal4 har fået mig til at føle mig helt speciel. ♥

I 2013 kom den første kollektion på gaden. Det var deres Basis 2013 – en samling på 14 smukke lakker. Kort efter kom endnu en samling på otte lakker – Nye basis ’13 og så var vi ligesom i gang.

Den første kollektion der blev udgivet, som hørte en årstid til, var Spring ’13 – en kollektion på syv lakker, skarpt efterfulgt af sommerens kollektion – High summer ’13. 

De mørke måneder og farverne dertil blev skudt igang med Autumn ’13 og i julemånederne kunne vi varme os med Christmas/Winter ’13. Omkring samme tid blev den første velgørenhedskollektion sat på gaden. NJD ’13 støttede Nordjysk Dyreredning – som sagt, Appeal4 hjælper og støtter dyrene hvilket man også straks kan se på lakkernes navne i den kollektion.

Et nyt år blev skudt igang med Spring ’14 – sindsygt smukke farver som passede perfekt til årstiden og havde en fin connection med efterfølgende kollektion – Summer ’14.

De første holoer som Appeal4 kom med, var lineære holoer, som desværre aldrig blev godkendt til kosmetisk brug. Derfor er de ikke officielt udgivet og det var kun en håndfuld heldige forbrugere som fik fat i dem. Heldige lille mig har fået fat i alle og enhver og jeg er vild med dem alle, også selvom nogle af dem er ret ens.

Henover efteråret 2014 blev der udgivet hele fem kollektioner. Det startede med Pree Fall ’14 og Winter ’14. Endnu en velgørenhedskollektion blev sat på gaden. Denne gang var det Clamour4Glamour der var fokus. Det har ikke rigtig noget med dyr at gøre, men er et samarbejde mellem Appeal4 og bloggeren bag Clamour4Glamour.
Året sluttede af med Autumn/Winter ’14 og Christmas ’14.

I 2015 blev der udgivet 11 kollektioner – heriblandt mig egen lille forårskollektion – mere om det om lidt. Året startede som altid med en forårskollektion, Spring ’15.
På Instagram kørte der en konkurrence af Appeal4 som gerne ville begynde at navngive sine kollektioner i stedet for at de blot hed “årstiden + årstallet”. Man havde mulighed for at navngive sin egen kollektion og endda få tilsendt alle lakkerne derfra. Jeg kom med et bud, men gik slet ikke ud fra at jeg ville vinde – før  jeg modtog en besked fra dem om at de havde valgt mit navn! Derfor blev Spring Fling ’15 nu sat på gaden, samtidig med at de tre små lakker endte i min postkasse.

Som sagt blev der udgivet en masse kollektioner i 2015. Vi er stadig i foråret og allerede her kom kollektion nr. 3. Det var The Blues ’15 – en lille kollektion på fire blå lakker.

Endelig blev det sommer og er der noget jeg er vild med, så er det sol, varme og ferie. Med familie i Miami var det helt oplagt at jeg skulle eje Summer ’15, Going to Miami.

Efterårskollektionen i 2015 passede, farvemæssigt, perfekt til årstiden og så hang den sammen med Summer ’15. Navnet var nemlig Back to Copenhagen ’15. Jeg er vild med det lille twist, at først tager vi ud på ferie i sommeren, men når efteråret kommer tilbage så tager vi hjem til lille Danmark igen.

2×3 kollektioner blev udgivet samt endnu en velgørenhedslak. Den første var Mystical Seacreatures – sindsygt smukke blå lakker, efterfulgt af Aqua Splash – en kollektion som eksklusivt blev solgt på hjemmesiden Luxbeauty.
Lak nr 150 blev fejret ved at overskuddet gik til Dyrenes Beskyttelse – årets velgørenhedslak.

2015 var stadig ikke slut! Først kom A winter tale – 2015’s vinterkollektion, efterfulgt af A party ’15 som var julekollektionen. Inden året sluttede fik vi også lige fire nye basislakker – Basis ’15.

Sidste år blev der også udgivet en masse. Foråret 2016 startede med Everything is spring ’16 som var forårskollektion samt endnu 3 nye basislakker – Basis ’16.

Sommeren startede lidt tidligt på året da en hjemmeside kom til at lække sommerkollektionen før tid, men Appeal4 var hurtige på aftrækkeren og sendte en ekstra kollektion ud. Det resulterede i A summer vibe ‘16 som var Pree summer ’16 samt Tropical treasure ’16 som endte med at være High summer ’16.
Kort efter kom også endnu 5 basislakker, men denne gang var de alle nude – derfor Basis nude ’16.

Året gik på hæld og både Autumn ’16 og Christmas ’16 blev sendt på gaden.

I 2017 fik vi kun en enkelt årstidsbestemt kollektion, nemlig Spring ’17 – Valentines feelings. Sindsygt smukke lakker hvor navnet passer helt perfekt.

I løbet af 2016 og 2017 blev der endt ikke bare én, ikke bare to, ikke bare tre, men hele fire holografiske kollektioner på gaden! Holo gik hen og blev super populært og Appeal4 var straks på banen med 28 lakker fordelt på fire kollektioner, men som alle sammen hang sammen i og med at de er navngivet We need all holographic everything part 1, 2, 3, og 4.

Part fire er den allersidste kollektion som Appeal4 sendte på gaden, inden de lukkede og jeg er sindsygt beæret over at have fået lov til at swatche dem.

Men, men, men… hele kollektioner var ikke det eneste Appeal4 udgav. Til tider var der også lakker som blev udgivet “bare fordi”. Det er en flok lakker som ikke hører til nogen speciel kollektion, men derfor skal de da ikke snydes.

Appeal4 lavede ikke kun neglelakker… I sortimentet var der både hurtigttørrende topcoats og mat topoat. Der var også plejeprodukter i form af Nail Booster og Nude nail Booster, samt to forskellige negleolier.
Til neglebåndende var der både Cuticle remover, Moist from the inside and out og Pink cuticle remover samt en Peel off basecoat der både kunne fungere som base under glitterlak eller som neglebåndsbeskytter ved fx stamping eller gradient.
Neglefile og makeuppunge havde de også på webshoppen – personligt er deres glasfile min absolut favorit.
Swatchsticks blev også sendt på gaden – endda med mit billede som de havde fået lov at bruge. Med tiden  blev pyntesektion udvidet med både stripingtape og prægeplader.

At holdet bag Appeal4 gik ned med stress er mig ingen gåde, for hold nu helt fast hvor har de nået sindsygt meget på de få år de har været i gang. De har min dybeste respekt og jeg kommer til at savne nyhederne fra mine danske yndlingsmærke. Søde Kirstine er ofte i mine tanker og jeg håber at hun en dag bliver rask igen – ikke for lakkernes skyld eller for firmaet skyld, men for hendes egen. ♥

Jeg har brugt de sidste par år på at samle alle de lakker og produkter som Appeal4 har sendt på markedet. Endelige er det lykkes mig og jeg kan nu stolt sige at jeg har alt der nogensinde er udgivet – ikke kun fordi det var mit yndlingsmærke pga kvalitet og farver, men fordi jeg gerne vil støtte de små danske mærker.

Desværre har jeg ikke fået swatchet alle deres lakker endnu, men jeg arbejder på højtryk. Dog er jeg lige straks på vej på ferie og så starter skolen jo igen, så i må lige have lidt tålmodighed 😀

Til sidst vil jeg lige være lidt starstruck….
Mere end blot én enkelt gang, har Appeal4 fået mig til at føle mig helt speciel ved at reposte mine billeder. For nogle mennesker betyder det måske ikke så meget at andre reposter ens egne små værker, men for mig giver det en super fedt følelse hver eneste gang. Jeg føler mig helt speciel og pludselig som om at det jeg laver er rigtig meget finere end jeg selv går og dømmer – ellers havde de vel ikke lyst til at dele det på deres egen profil, kan i følge mig? 😀
Ikke nok med at nogle af mine billeder blev delt og repostet på deres Instagram, så nåede jeg også at få æren af at gæsteblogge hos dem hele to gange.

Nogle af vandmærkerne sige MyManicureCastle og mine trofast følgere vil vide at det var mit gamle navn inden jeg skiftede over til DeLuxiieous. Derudover er der nogle af billederne som er taget fra Nicehands.dk’s Instagram, men det giver jo også godt mening eftersom det er mig der også står for den konto 😀

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar lillelyng at

    oh no, oh no, oh no😟

  • Skriv en kommentar