Mani of the day (MOTD)

Nåmen.. hej hej!

Hi Dolls! ♥

Nyder i sommeren? Eller, skulle man sige.. nyder i “sommeren”? Jeg synes i hvert fald at jeg er ved at være lidt træt af at vejret skifter så meget… det er jo nærmest lige før vi har fat i alle fire årstider på én og samme dag…
Men pyt skidt, for i morgen rejser jeg ud i verden 😀 Kæreste og jeg snupper bilen en tur sydpå gennem Tyskland til Frankrig, og hvem ved hvor vi ellers ender 😀

Jeg har i den anledning lavet de her super fine ferienegle. Basen er Harp on it  fra Color Club og den sorte lak er Never have too mani friends! fra OPI. Jeg har brugt lidt forskellige prægeplader. BP-124, BPL-022, BM-S169 og BM-S167.
Jeg har lavet neglene som reverse stamping, så jeg har haft fat i en masse farver. Factory girl, ‘Til the record stops, Macaroon swoon, Feathered hair out to there samt French tip fra Color Club og I can teal you like me fra OPI. Som en ekstra lille detalje har jeg også malet undersiden af mine negle med Tilly fra Zoya – desværre fik jeg ikke lige noget billede af det…

Vi ses snart dukkebørn, til mere feriesnak og lidt back to school negle 😀

Alle produkter i dette indlæg er købt og betalt ud af egen lomme og jeg får intet ud af at i trykker på diverse links! ♥

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar lillelyng at

    Wow, det er jo vildt. Ville ønske jeg havde tålmodighed til sådan noget😅

  • Skriv en kommentar