Mani of the day (MOTD)

Tre er bare bedst!

Hi Dolls ♥

Jeg ved ikke om i måske har set det lidt på min Instagram, men jeg er simpelthen faldet så hårdt for de der Zoya-lakker! Selvom de måske er lidt dyre så synes jeg at de er det hele værd – kvalitet, tørretid og ikke mindst hvor smukke de er. Specielt PixieDust, men det har jeg vist nævnt før 😀

I starten af juli havde søde kæreste fødselsdag, så det var faktisk i den anledning at jeg legede med drengefarver – men super smukke drengefarver!
Basen er Alice, midten er Bay og tippen er Tilly – til selve gradienten er brugt en ganske almindelig gryde/opvaskesvamp 😉

Alle produkter i dette indlæg er købt og betalt ud af egen lomme og jeg får intet ud af at i trykker på diverse links! ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar