Mani of the day (MOTD)

Dark Beauty

Reklame/produkterne er tilsendt til test.

Hi Dolls! ♥

Normalt ved swatch-indlæg plejer i bare at få lidt info og en masse billeder, men i dag bliver det lidt anderledes. Jeg modtog nemlig ikke blot nogle lakker med posten, som jeg plejer. I stedet havde Depend Cosmetic inviteret til et blogger meet-up, hvor en masse skønne bloggertøser var samlet til god mad, drinks og lækre lakker!

Jeg mødtes med Beauty by Friis og Dittepip og faldt senere hen i god snak med Schroeders. Maden bestod af tre retter, hvor hver ret indeholdt 3-5 forskellige retter – ja vi blev meget mætte! Efterfølgende var der farverige drinks og god musik og vi fik hygget og kigget på de lækre lakker.
Som Depend sagde, “det er ikke fordi vi holder Fifty shades of Grey-tema, men udsmykningen passer bare så godt til kollektionen!” Men hvad er der nu galt med Fifty? Serien har jo taget verden med storm og mere end én gang endda 😀

Men hvad var det så, der var af lækre lakker? Selve kollektionen hedder Dark Beauty. Det er O2 lakkernes efterårskollektion. 12 smukke lakker – hvis man er til de mørke, kraftfulde lakker i bordeaux, skovgrøn og koboltblå, så er det en perfekt kollektion. Jeg selv har allerede fundet en god portion af kollektionen, som jeg sagtens kan se mig selv bruge.
Fordi jeg, på grund af skole, ikke lige nu har tid til at swatche alle 12 lakker, har jeg i stedet lavet et fint lille efterårsdesign med en masse af lakkerne. Det er godt nok ikke specielt dark beauty-inspireret, men i stedet er det efterårsinspireret.

Jeg har stampet med Never have too mani friends! fra OPI med pladen BP-109. Med reverse stamp metoden fyldte jeg mønsteret ud med 526, 531, 532 og 533 samt 530 fra minilak-linjen.
Base farven på accentneglen er 533 og stampet er BM-S167 fra BundleMonster. På Cindy-hånden er det BM-S168 jeg brugte.

Kollektionen vil være på hylderne i Matas, Magasin og Salling fra uge 37.


Nogle af disse produkter er tilsendt til test/promovering – det påvirker dog ikke min mening om produktet/produkterne.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar